2010. január 18., hétfő

Avokádósaláta

Az mai uzsonnám (reggeli helyett) avokádó és paradicsom. Gyorsan végiggondoltam, mi kerülhetne bele az itthon fellelhető dolgokból, majd 2 perc múlva kész is volt a zöld citromos avokádós paradicsom saláta, amelyet mindenkinek ajánlok, mert igazán ízletes és különleges, mellette meg rettentő egyszerű, és ráadásul egészséges is.

Hozzávalók: 1 érett avokádó, 1 fél lime leve, frissen őrölt bors, koktélparadicsom

1. Az avokádót mossuk, majd hámozzuk meg. Vágjuk cikkekre, a cikkeket pedig szeleteljük fel vékonyan. Tegyük egy tálba és öntsük rá a kifacsart lime levét.
2. Mossuk meg a paradicsomokat, vágjuk cikkekre és adjuk az avokádóhoz.
3. Keverjük össze, borsozzuk meg, meleg pirítóssal fogyasszuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails