2010. június 9., szerda

Kecskesajtos saláta bazsalikomos eperszósszal


Hozzávalók: 10 dkg eper, 8 dkg madár saláta, 8dkg kecske sajt (feta), 2 ek. balzsamecet, 2 tk. méz, 1/2 fej lilahagyma


1. Az epreket megmossuk kicsumázzuk és és cikkekre vágjuk, a sajtot felkockázzuk, a lilahagymát hajszálvékony szeletekre vágjuk.
2. Az epret összetörünk villával elkeverjük 2 ek. balzsamecetet és egy szűrőn az egészet átpasszírozzuk, 2 tk. mézzel ízesítjük.
3. Tálaláskor a madársalátát egy nagy tányérra tesszük elrendezzük rajta az epreket és a sajtkockákat, megszórjuk a hagyma szeletekkel, végül meglocsoljuk az egészet az epres balzsamecetes öntettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails