2010. július 9., péntek

Mártogatók


Kéksajtos
Egy reszelő nagyobbik lyukán 10 dkg kéksajtot reszelj le, a kisebbik lyukon pedig 1 nagy almát. Majd ezeket 2 evőkanál felaprított snidlinggel keverd krémesre.


Kecskesajtos
1/2 jégcsapretket és ½ kígyóuborkát a reszelő nagyobbik lyukán gyaluld le, majd nyomj bele présen át 1 gerezd fokhagymát. Végül morzsolj hozzá 25 dkg fetasajtot és alaposan keverd ki.


Köményes
Egy mozsárban vagy egy konyhai kis mixerben őröljünk finomra 1 tk. római köményt és 4-5 levél mentát, majd az egészet alaposan keverjük össze 1 tk. mézzel, 4 dl natúr joghurttal és egy csipet sóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails