2010. január 18., hétfő

Juhtúrós gombás fusilli

Hozzávalók 2 főre: 25 dkg fusilli, 200 g csiperke gomba, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, 150 g juhtúró, 100 g bacon

1. Kockázzunk fel a bacont és lassú tűzön süssük ropogósra.
2. Szeleteljük fel a gombát, a kisült zsiradékon pirítsuk meg a felaprított hagymával együtt, majd adjuk hozzá a juhtúrót. Addig kevergessük, amíg a túró teljesen szétolvad benne. Ha kell, öntsünk hozzá egy kevés vizet.
3. Sózzuk, borsozzuk, takarékon főzzük 10 percig.
4. A megfőtt, lecsöpögtetett tésztát öntsük a szószba, forgassuk össze és azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails