2010. július 9., péntek
Zöldségnyárs
Hozzávalók: 4 nagy gomba, 1 fej lila hagyma, 1 kisméretű cukkini, 1 kisméretű padlizsán, 5 db bébikukorica (konzerv), 1 kávéskanál oregano, fokhagyma, 5 evőkanál olivaolaj, só, bors
A páchoz 5 evőkanál olajba reszelj le 1 gerezd fokhagymát, tegyél bele 1 kávéskanálnyi szárított oreganot, egy csipet só és borsot. A zöldségeket tisztítsd meg, vágd falatnyi darabokra. Tedd az egészet egy nagy edénybe, öntsd nyakon a páccal, forgasd össze jó alaposan, majd húzd a hozzávalókat felváltva fapálcikákra. Parázson 7-8 perc alatt grillezd meg.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése